Smartpoint, for smart people!

Shërbime

1. Telefonia / Vodafone / Telecom / Albtelecom
 • Rimbushje elektronike dhe aktivizimi I pakateva
 • Aktivizoni numrin Tuaj te ri ne dyqanet Smartpoint

 • 2. Pay & Go Paguaj faturat dhe gjobat ne pak minuta
 • Pagesa Oshee
 • Pagesa UKT
 • Pagesa Albtelecom
 • Pagesa e gjobave Policia e shteti dhe Bashkia Tirane

 • 3. Kryej abonimin tend dhe merr ofertat me te mira per televizorin Tend
 • Digitalb
 • Tring
 • Alb TV