Gjithnjë ka një pikë të zgjuar, ndaj kur flitet për teknologjinë më të fundit, e veçanërisht për telefonat dhe pajisjet inteligjentë, gama më e plotë të tyre me modelet më të rinj dhe risitë e fundit, ofrohet vetëm nga rrjeti i dyqaneve Smart Point.

Cilët jemi ne?
Smart Point është një nga projektet më ambicioze të grupit ‘Balfin’, i fokusuar 100 për qind në fushën e teknologjisë. Identiteti i Smart Poitint lidhet ngushtë më këtë grup, i cili prej vitesh njihet për efiçencën e tij në investime të rëndësishme në Shqipëri dhe rajon. Synimi i Smart Point është të zhvillohemi dhe të udhëheqim tregun e celularëve, të gjitha pajisjeve smart dhe shërbimeve për pesë vitet e ardhshme duke u shtrirë në të gjithë vendin.

Çfarë është Smart Point?
Smart Point është një destinacion i sigurt i cili ofron numrin më të madh të celularëve në të gjithë Shqipërinë. Vetëm në rrjetin e dyqaneve tona do të mund të gjeni markat më të fundit dhe gamën më të gjerë të telefonave inteligjentë.
Në të gjitha dyqanet Smart Point klientët mund të kryejnë shërbime telefonie, shërbime interneti, abonime në platformat dixhitale, pagesat OSSHE, UKT dhe gjobat.
Në këtë mënyrë Smart Point do të kthehet në një pikë referimi duke ju ndihmuar të plotësoni nevojat.
Gjithashtu ne ofrojmë edhe shërbimin më të mirë përsa i takon riparimit të celularëve dhe produkteve smart me serviset përkatëse.
Në dyqanet tona mund të gjeni të gjitha llojet e baterive duke filluar nga orat e dorës deri te bateritë e motorrit.

Pse duhet të zgjidhni Smart Point?
Sepse Smart Point është i vetmi i cili ofron të gjitha produktet që dëshironi, e mbi të gjitha të gjitha janë autorizuara nga market përkatëse.
Çdo produkt që blini pranë pikave toka ka garanci. Ju nuk do të kënaqeni vetëm me blerjet që do të bëni pranë çdo dyqani Smart Point, por edhe do të ndiheni të sigurt pasi ne ofrojmë garanci të plotë dhe afatgjatë, kjo falë bashkëpunimit që ne kemi me prodhuesit për çdo produkt.
Për të qenë sa më pranë jush ndodhemi në zonat më strategjike të qytetit dhe në të gjithë vendin, dyqanet tona janë lehtësisht të aksesueshme nga të gjithë.
Në dyqanet Smart Point, vetëm me një ndalesë të vetme ju mund të kryeni shërbimet dhe pagesat tuaja.