sdsdsd

Produkte të çertifikuara

Këto produkte kanë qënë në pronësi të dikujt tjetër para jush. Këto janë produkte të përdorura të çertifikuara me vetëm disa dëmtime të vogla dhe gërvishtje. Ato jane të testuara dhe të aprovuara nga skuadra e servisit të Smartpoint. Të gjitha produktet në shitje janë të shoqëruara me deklaratën e pronësisë nga pronari I mëparshëm.
sdsdsd

Kontroll cilësie

Në Smartpoint çdo telefon I nënshtrohet kontrollit të cilësisë për tu siguruar që çdo gjë funksionon më së miri. Ne sigurohemi që celularët nuk kanë të dhënat e mëparshme, janë bërë reset si dhe të pastruara para shitjes.
sdsdsd

Mundësia e kthimit të produktit

Smartpoint e mirëkupton faktin që klientët tanë mund të ndryshojnë mendim për asetin e blerë, prandaj ne ofrojme 48 orë në dispozicion për të gjithë ata që duan të kthejnë produktet dhe të rimbursohen.
sdsdsd

30 ditë garanci

Ofrojmë 30 ditë garanci për të gjithë telefonat e përdorur që ne shesim .
sdsdsd

Transport i shpejtë dhe falas në tërë Shqipërinë

Brenda ditës për të gjitha porositë e bëra para orës 4pm. (Përjashtohen ditët zyrtare të pushimit). Transporti është falas për të gjithë celularët e blerë në faqen tonë të internetit www.smartpoint.al
sdsdsd

Paguaj me këste.

Nuk doni të shpenzoni të gjitha lekët? Smartpoint ka zgjidhjen perfekte për ju. Shumë shpejt , për vetëm 30 minuta ju financoheni për ta blerë me deri në 12 këste telefonin e përdorur ose të riun. Llogarit këstin këtu!
Produktet